• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Тиждень казковий, незвичний, а зветься він - математичний

Тиждень казковий, незвичний, а зветься він - математичний

2017-12-08

/Files/images/IMG_20171204_121948.jpg

В нашій школі проведення предметних тижнів вже є традицією. І цього року прийшла черга Математики – цариці наук. Даний тиждень розпочався 4 грудня представленням газети «Математична мозаїка», де наведені цікаві факти та нестандартні методи розв’язування звичайних задач, а також газета «Відомі математики». Також важливе оформлення школи: стінні газети, кросворди, ребуси, цікаві задачі, висловлювання про математику, де учні могли проявити свої математичні творчі здібності.

У вівторок пройшла лінійка-відкриття «Тиждень казковий, незвичний, а/Files/images/IMG_20171204_122057.jpg зветься він — математичний», де школярі мали змогу брати участь у Вікторині. У середу учні 10 та 11 класів представили жартівливу сценку «Сватання Нуля», побувавши в усіх класах школи. Важливим вкладом було проведення відкритих уроків 10 клас – Детективне агентство працювало над спрощенням тригонометричних виразів (Різник Н.С.); 8 клас – зводили числа до Стандартного вигляду (Різник Н.С.); 11 клас – на семінарі «Знайома назнайомка піраміда» розв’язували прикладні задачі (Різник Н.С.); 5 клас знайомився з Кутами та способами їх вимірювання (Різник Н.С.), 6 клас – розв’язували задачі і вправи на пропорції (Кривоніс В.М.), 7 клас – використання формул скоророченого множення до спрощення многочленів (Недогін М.А)./Files/images/IMG_20171204_122015.jpg

У проведені заходів використовувалися ІКТ–технології. Наша мета – пробудити в учнів стійкий інтерес до вивчення математики, розвивати комунікативну і творчу компетентності, стимулювати активність та самостійність.

Упродовж усього тижня передбачалося проведення різноманітних ігор, конкурсів. Закінчується увесь тиждень підведенням підсумків і нагороди знаходять своїх власників.

Кiлькiсть переглядiв: 303

Коментарi