• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ШКОЛІ: учні в ролі вчителів

ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ШКОЛІ: учні в ролі вчителів

2018-10-05

/Files/photogallery/844/IMG_20181005_083652.jpg

ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ШКОЛІ: учні в ролі вчителів

На один день 05.10. у школі відбулися великі зміни – до роботи взявся новий педагогічний колектив, а саме учні нашої школи, які проводили уроки у 1-10-х класах із різних предметів. Вони готувалися і хвилювалися. Робочий день виявився нелегким, але успішним, про що учні говорили на педагогічній раді після уроків. Директор школи Зоряна Вільгоцька (учениця 10 класу) та її заступники Будник Оксана-Адріана (учениця 10 класу), та Дуць Марія (учениця 9 класу) ділилися враженнями, запитували один одного, розповідали про важкі і веселі моменти під час уроків. Вони ніби справжні вчителі радилися і робили висновки. Кожен мав можливість побачити і подумати про те, якою є професія вчителя. Ось що найбільше запам’яталося старшокласникам-вчителям про цей день:

Наталія Бацьків, учениця 8 класу
«День самоврядування подарував мені багато позитивних емоцій. Я зовсім неочікувала, що наші учні так серйозно віднесуться до уроків, вони вражали мене своїми знаннями.»

Марія Машталір, учениця 7 класу

«Також дуже приємним було і те, що вони з повагою ставились до нас, «вчителів». Надіюсь, їм також все дуже сподобалось. Мені запам’ятається цей день на все життя».

Марія Дуць, учениця 9 класу
«Цей день був неймовірним, і я отримала море задоволення, хоча наприкінець була страшенно виснаженою.»

Роман Мисак, учень 9 класу
Скажу одне – бути вчителем не так вже й легко, як багато хто думає, але дуже приємно. Особливо коли ти отримуєш віддачу від своїх учнів. Тож дякуємо вам, учителі!»

Кiлькiсть переглядiв: 294

Коментарi