• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Я згуртую навколо себе сильну команду…»

«Я згуртую навколо себе сильну команду…»

2018-09-10

/Files/photogallery/844/20180910_112825.jpg

«Я згуртую навколо себе сильну команду…»

10 вересня відбулись вибори президента щколи. Серед кандидатів було шестеро учнів нашої школи: Наконечний Вадим, Машталір Марія, Бацьків Наталія, Дуць Ірина, Мисак Роман, Вільгоцька Марія. Тиждень передвиборчої агітації завершився голосуванням учнів 5-11 класів. Перемога дісталась учневі 9 класу Мисаку Роману. Заступником президента стала Машталір Марія, учениця 7 класу.

У Романа багато планів на майбутнє: підвищити рейтинг школи в районі, проведення турнірів з футболу, міні-футболу, настільного тенісу та інших видів спорту. Влаштовувати концерти та дискотеки на свята. Озеленити школу, подвір’я та класи. Давати змогу учням висловлювати бажання щодо зміни у школі!

«- Я згуртую навколо себе сильну команду і буду працювати на благо школи. Це буде єдина команда нашої школи. Тому треба об’єднатися і на власному прикладі показати, що світле майбутнє в наших руках. Справа – за професійною командою, що має зацікавленість і волю. Щирість моїх намірів та спроможність їх реалізувати буде підтверджена практичними діями».

Ми бажаємо йому успіхів у своїй новій посаді, та будемо очікувати чогось нового в нашій школі.

Кiлькiсть переглядiв: 239

Коментарi